Voorbereidingen - Reisverslag uit Leiden, Nederland van marloes arkesteijn - WaarBenJij.nu Voorbereidingen - Reisverslag uit Leiden, Nederland van marloes arkesteijn - WaarBenJij.nu

Voorbereidingen

Door: Marloes

Blijf op de hoogte en volg marloes

06 December 2005 | Nederland, Leiden

Hallo en welkom lieve mensen,

Het aftellen is begonnen, op 22 januari vertrek ik voor een half jaar naar het verre stellenbosch in zuid-afrika.

Momenteel nog met voorbereidingen bezig (visum aanvragen, kamer ontruimen, website maken, enz) maar vanaf eind januari zal ik hier regelmatig berichtjes en foto's plaatsen zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van mijn avonturen daar ;)

Tot de volgende post (uit stellenbosch als het goed is ;)

Enne geef je op voor de mailinglijst, dan weet je wanneer ik weer iets gepost heb..

Liefs, Marloes.

• 21 December 2005 - 14:07

Danny:

coole site marloes! alvast heel veel plezier en succes met de laatste voorbereidingen! groetjes namens alle vijlbrief-ers

• 06 Januari 2006 - 10:20

Mo:

He hallo dan!! Spannend spannend, echt zo leuk! Heel veel succes met je laatste voorbereidingen!!

• 06 Januari 2006 - 10:48

Arie:

oh wat komt het dichtbij. ik kan 20 januari niet, maar donderdag gaan we in ieder geval nog wat leuks doen en dan mag jij in mijn auto alle invoegstroken van zuid holland rijden.

kusssss

• 06 Januari 2006 - 10:59

Maartje:

Superstoer hoor, in je uppie een poosje weg. Ben beniewd hoe je het vind, kijk een beetje uit voor de bosjesmannen? en struisvogel is lekker, maar krokodil is niet te eten!!(spreek uit ervaring). Ga mijn best doen voor de 20ste maar kan nog niets beloven.
    Dikke zoen

• 10 Januari 2006 - 08:02

Jo & Steef:

Ha Marloes! Het gaat nu bijna echt gebeuren! Superspannend natuurlijk... de 20e kunnen wij helaas niet, maar we wensen je een hele mooie tijd toe! Geniet ervan!

• 20 Januari 2006 - 14:44

Broertje Bas!:

Heeey marloesje!!

Vanavond gaan we er nog even een leuk feestje van maken, en zondag uitzwaaien :'( boehhhoeehhh!!!!

Ik zal je missen hoor:(! Ik wil je graag fotoruimte kado geven want je hebt nu maar 10 foto's om te plaatsen, en ik wil meer foto's zien hoor!!! Van jou op een kameel enzo! (of heb je die daar niet:$)

xxxxxliefss,

Bassje!!!

• 23 Januari 2006 - 09:53

Saskia:

Dag marloes, dit is wel een handige manier van mee leven. Hoop dat je een goede reis hebt gehad en dat alles goed verloopt. Toch wle mooi dit snelle communiceren en zo goedkoop en simpel. Toen ik naar Amerika ging moesten we nog veel via telefonistes doen. Groetjes